6 Sportieve cadeaus

Gepubliceerd op
03 september 2021

Op zoek naar een cadeau voor jouw sportieve vriend of vriendin? Of hoor je jouw broer of zus niks anders zeggen dan 'ik wil een paar kilo kwijt'? Geef ze een sportief cadeau! Hierbij zes cadeautips voor mannen én vrouwen met een sportief tintje.

Onze sportieve cadeaus voor hem en/of haar

Weerstandsbanden

Deze Douxe Weerstandsbanden zijn een veelzijdige en effectieve trainingstool die je kan gebruiken om meer kracht te ontwikkelen en je stabiliteit te verbeteren. Zowel voor boven als je onderlichaam. De Weerstandsbanden zijn eenvoudig te gebruiken voor Yoga, Fitness, Cardio, Fysiotherapie en Krachttraining. Het is fijn dat er drie verschillende ‘sterktes’ zijn waardoor je zowel armen als benen kan trainen. Het is ideaal voor een korte training thuis met iets meer uitdaging of als ‘activation’ oefeningen in de fitness.

Hartslag monitor

De juiste hartslagmeter is afhankelijk van de sport die jij beoefent. Loop jij bijvoorbeeld marathons? Dan is een hartslag monitor met borstband het meest nauwkeurig. Deze hartslagmeter kun je eenvoudig koppelen aan je smartphone, sporthorloge of fietscomputer met behulp van bluetooth. Kies verschillende programma's om af te vallen of je conditie te verbeteren. Een must voor de échte sportieveling.

Contigo RVS drinkfles

Een voorbeeld van een hoogwaardige thermobeker van Contigo is het model "Auto Seal Westloop roestvrij staal". Dit kopje is 100% lekvrij en houdt je koffie of thee tot 4 uur lang warm onderweg. Het mooie aan dit model is dat het eenvoudig te bedienen is met slechts één hand. De beker is gemaakt van roestvrij staal van binnen en buiten, wat leidt tot een zeer elegante uitstraling.

Tunturi Buikspierwiel

Deze trainingswiel is een simpel en effectief hulpmiddel om jouw buikspieren te trainen. Je plaatst je handen op de handgrepen, zet een beide knieën op de mat en rollen maar. Dankzij de ronde randen kun je het wiel zowel voorwaarts als zijwaarts bewegen. Door het rollen worden niet alleen jouw rechte en schuine buikspieren aangesproken, maar versterk je ook de spieren in je rug, borst, armen en schouders.

Tunturi Kettlebell PVC

Tunturi Kettlebell PVC is geschikt voor de total body work-out; verbetering van spierkracht, coördinatie, flexibiliteit en kernstabiliteit. De kettlebells zijn prettig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. De Tunturi Kettlebell PVC is leverbaar in diverse gewichten van 2 t/m 16 kg.

Push-up board

Met de push up board kan je jouw schouders, triceps, biceps, borst en rug trainen. Dat allemaal met één opdrukplank! De 13 in 1 opvouwbare opdrukplank is makkelijk op te bergen en mee te nemen. De verschillende kleuren geven de verschillende spiergroepen aan. Zo kun je met dit push-up board van Fitnessim heel gemakkelijk om thuis te trainen en de desbetreffende oefeningen uit te voeren.

Ben je er toch nog niet helemaal uit? Geen probleem. We hebben een aparte pagina ingericht met allemaal leuke cadeaus voor de sportfanaat. Klik hier om naar het overzicht te gaan.

Copyright © 2021 Inspiratie cadeaus.