Alles voor de gamer

Gepubliceerd op
08 oktober 2021

Op zoek naar het perfecte cadeau voor de fervente gamer of bordspelfanaat? Wij hebben de tofste games en accessoires van dit moment voor jou uitgezocht die je cadeau kunt doen aan jouw game-verslaafde vriendje of vriendin.

Dit zijn onze (10) cadeautips voor de gamer

Draadloos Racestuur

Het Hori Apex gamingstuur is een stuur voor personen die graag de traditionele controller wegleggen tijdens het spelen van een racegame. Hij is gemaakt van kwalitatief plastic en de delen van het stuur dat je vasthoudt zijn gemaakt van rubber waardoor je een prima grip krijgt. Dit stuur is geschikt voor de PS4 als voor PC.

Far Cry 6

Far Cry 6 dompelt je onder in het hart van een moderne guerrilla revolutie die plaatsvindt in Yara. Dit geïsoleerde Caribische eiland is al meer dan 50 jaar in de tijd bevroren en wordt nu bestuurd door een meedogenloze dictator en zelfbenoemd leider van de echte Yarans-Anton Castillo. Je speelt als Dani Rojas, een jonge militaire drop out, die speelbaar is als man of vrouw.

Herleef je jeugd met de Nintendo Classic Mini

Het Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System is een miniatuurversie van de revolutionaire NES, die oorspronkelijk in Europa is uitgebracht in 1986. Sluit het Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System aan op je tv, pak de controller en herontdek klassieke NES-games - in HD op 60 Hz!

Assassin's Creed Valhalla

In Assassin's Creed Valhalla speel je als Eivor, een dappere Viking die grootgebracht is met verhalen over gevechten en glorie. Verken een mysterieuze, schitterende open wereld tijdens de wrede Engelse middeleeuwen. Deze game is verkrijgbaar voor de PS4, XBOX One, PS5, en XBOX Series X

Gaming / race stoel

De meeste gamers spenderen graag een hoop geld uit aan alle dingen die te maken hebben met hun game-hobby. En wanneer ze voor lange periodes op een stoel zitten, kan een goede gaming- or race-stoel natuurlijk niet ontbreken. Deze gaming stoel is betaalbaar, comfortabel, en makkelijk verstelbaar zodat jij snel in de ideale game houding zit.

Oplaadstation XBOX One

Niets is vervelender dat je lekker wilt gamen, maar dat je merkt dat je controller ineens op is. Met deze oplader zijn jouw Xbox One controllers altijd opgeladen en klaar voor gebruik. Rode en groene lichtjes geven aan hoeveel de controller is opgeladen. Het ontwerp is mooi mat glanzend zwart en past perfect bij het design van de Xbox One.

Oplaadstation Playstations 4

Met dit compacte oplaadstation voor de PlayStation 4 controllers, kun je gemakkelijk en snel twee controllers tegelijkertijd opladen. Dankzij de led indicatoren kun je snel zien of de controllers zijn opgeladen. Het ontwerp is mooi mat glanzend zwart en past perfect bij het design van de PS4.

Animal Crossing: New Horizons

In Animal Crossing: New Horizons geef je je leven zelf vorm. Je vliegt samen met wat andere karakters naar een eiland, waar je een leven op gaat bouwen. Materiaal voor je huisje verzamel je op het eiland en je leert hoe je je eigen spullen kunt maken en customizen. Deze game is alleen beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Razer Kraken headset

Deze gaming headset is een topper! Razer staat bekend als misschien de beste leverancier als het op gaming aankomt. Deze reputatie maken ze zeker waar wat betreft de Razer Kraken USB Gaming Headset. De audio van games is heel zuiver en geeft werkelijk het gevoel dat je helemaal in het spel zit. Een handige functie is een ruisonderdrukkende microfoon.

Gaming Muismat XXL

Met zijn extreem grote design, comfortabele oppervlakte-materiaal en RGB LED-verlichte hoeken combineert deze muismat alle eigenschappen waardoor jij aan een reeks van overwinningen kunt beginnen. De muismat is geoptimaliseerd voor alle gevoeligheidsinstellingen en sensortypen. Deze XXL muismat garandeert je maximale bewegingsvrijheid, zodat je elke mogelijke actie kunt maken om die triomf zeker te stellen.

Ben je er toch nog niet helemaal uit? Geen probleem. We hebben nog véél meer cadeaus om te bekijken voor de gamer. Klik hier om naar het overzicht te gaan.

Copyright © 2021 Inspiratie cadeaus.