Betaalbare gadgets voor een smart home

Gepubliceerd op
15 oktober 2021

Ben je op zoek naar een cadeau of leuke gadgets die te maken hebben met een smart home? Slimme apparaten zijn voor sommige onder ons niet meer weg te denken. Je kunt door middel van spraakbediening onder andere jouw licht besturen, gordijnen dicht doen, of de persoon zien op jouw smartphone die bij je voor de deur staat.

Om een huis volledig in te richten met slimme verlichting, audio, of iets anders, kan een dure hobby zijn. Ons advies is dan ook om gelijdelijk aan de 'domme' apparaten te vervangen voor de slimme. Wil je een slim apparaat cadeau geven, maar ben je er zelf niet zo in thuis? Lees dan vooraf goed de beschrijvingen van de apparaten.

Cadeaus voor de smart home

Ring Video Deurbel

Met deze slimme deurbel van Ring Video kun je altijd zien wie er voor de deur staat. Dankzij geavanceerde bewegingsinstellingen krijg je een melding op je telefoon of tablet wanneer iemand op je Ring Video Doorbell drukt of wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Als de zon ondergaat, zorgt het scherpe contrast van HD-nachtzicht ervoor dat je alles nog steeds duidelijk ziet. Deze Ring Video Deurbel is compact, betaalbaar, en altijd ingeschakeld.

Philips hue starterpakket

Creëer een persoonlijke beleving met gekleurd slim licht. Transformeer je huis met meer dan 16 miljoen kleuren en creëer onmiddellijk de juiste sfeer voor elke gebeurtenis. Deze lampen van Philips Hue zijn de crème de la crème onder de slimme lampen. Dit handige starterspakket bied alles om te beginnen! Met eenvoudige spraakopdrachten kun je meerdere lampen of slechts één lamp in een kamer bedienen. Werkt samen met Alexa, Google Assistent of Siri

Google Nest Hub

Deze Google Nest Hub is een leuk cadeau om te geven aan iedereen die verzot is van slimme apparaten of een slimme huisinrichting. Op dit scherm kun je onder jouw muziek bedienen, maar bevat ook handige tools zoals weersberichten en meldingen van het laatste nieuws. Dit is de tweede generatie van de Google Nest Hub.

Slimme stekkers (IQONIC)

Met deze slimme stekkers van IQONIC kun je 'domme' apparaten slim maken. Als je deze stekkers koppelt aan bijvoorbeeld een Google assistent kun je jouw lampen in huis bedienen vanaf de telefoon of met spraakbediening. Ook andere elektrische apparaten kun je hier slim mee maken, zoals ledverlichting van een vissekom, een koffiezetapparaat of spelcomputer. Een ideaal cadeau voor de gadgetfreak!

Gosund slimme lamp

Deze slimme lamp van Gosund is ideaal om bij te kunnen lezen, werken, ontspannen, maar ook om te slapen! Je kunt de lamp volledig bedienen met je mobiel. Aan- en uitzetten natuurlijk, maar ook dimmen of omtoveren naar een andere kleur. Dit is een mooi- en goedkoop alternatief voor de philips-hue variant.

Google Home smartspeaker

Deze Google Home smartspeaker is een erg leuk cadeau om te geven. Met dit slimme apparaat kun je onder andere lichten in het huis bedienen, muziek afspelen, maar je kunt ook het laatste nieuws beluisteren of andere commando's geven. Deze speaker is hét apparaat om jouw huis of inrichting slim te maken. Een must-have voor elke gadgetfreak.

Wil je meer slimme apparaten zien? We hebben er een aparte pagina voor ingericht. Kijk er gerust rond.

Copyright © 2021 Inspiratie cadeaus.