Een bruiloft! Maar wat moet je geven?

Gepubliceerd op
10 september 2021

Wat geef je voor een bruiloft? Of je nu een alternatief zoekt voor het welbekende geldenvelopje of een cadeau zoekt voor een huwelijksjubileum, een origineel huwelijkscadeau vinden is altijd een uitdaging. De oplossing: maak het persoonlijk. Wij geven je unieke cadeausuggesties voor een bruiloft of een huwelijksjubileum.

Deze cadeautips klinken als muziek in de oren!

Onsterfelijke Roos in Glas

Deze Onsterfelijke roos in een glazen bol is een perfect cadeau voor een geliefde, goede vriend/vriendin, als gift voor bruiloft of als decoratie op het bureau! De onsterfelijke roos is gemaakt van kunststof en is versierd met LED lampjes en extra versieringen.

Mr. & Mrs. Right bekers

Als je het stel elk hun eigen mok wilt schenken, is deze set de beste en meest originele keuze voor pasgetrouwden. Een erg leuk idee om cadeau te geven!

Badzeep van rozen(geur)

Een ideaal cadeau voor je geliefden met Valentijn. Maar vergeet ook niet Moederdag, secretaresse dag, trouwdag, verlovingsdag, feestdagen of gewoon spontaan. Er is eigenlijk altijd een geschikt moment voor dit prachtige en romantische cadeau.

Persoonlijke champagneglazen

Een persoonlijk is een het leukste cadeau om te ontvangen. De tekst op de champagneglazen kun je zelf aanleveren. Persoonlijker wordt het niet! Geef je deze glazen cadeau voor een huwelijk of bruiloft? Deze geëtste champagneglazen zullen vast dankbaar door mevrouw en meneer in ontvangst worden genomen.

Gouden Roos

Deze bladgoud vergulde roos is het ultieme cadeau voor de verjaardag van jouw vriend of vriendin. Een prachtig geschenk voor een dierbare of geliefde. De roos komt in een luxe doos waarin hij goed bewaard kan worden, of je kunt hem juist mooi tentoonstellen. De roos komt met een luxe goudkleurige houder waarmee je hem overal mooi neer kan zetten.

His & her dekbedovertrek

Een dekbedovertrek van His & her. Het overtrek voelt zacht en soepel aan. Wordt standaard geleverd met één of twee bijpassende kussenslopen en is te verkrijgen in meerdere kleuren. Leuk om te geven aan stellen die net samen zijn, gaan trouwen, of al langer een koppel zijn.

Het Bucketlist boek

Een boek met 250 dingen die je gedaan moet hebben. Niet alleen is de omslag van het boek alleen al een echte eyecatcher, ook de inhoud is een behoorlijke verassing. Het Bucketlist boek is dan ook een echt doe boek, waarbij je zelf al jouw persoonlijk behaalde doelen in het boek kunt afstrepen.

Ben je er toch nog niet helemaal uit? Geen probleem. We hebben nog véél meer cadeaus om te bekijken. Klik hier om naar het overzicht te gaan.

Copyright © 2021 Inspiratie cadeaus.