Foto cadeau inspiratie

Gepubliceerd op
19 november 2021

Deze week hebben we weer een aantal leuke cadeautips voor je verzameld. Ditmaal volledig in het teken van foto, fotografie en fotografen. Zoek je een cadeau voor een fotograaf? Geef eens iets anders dan de standaard SD-kaartjes. Wil je jouw onvergetelijke momenten fysiek bewaren? Ook daar hebben we aan gedacht met mooie fotoalbums. Er zit vast een leuk cadeau tussen!

Onze favoriete foto cadeau's om te geven

Magnetische fotolijst

Een magnetisch passe-partout dat je foto vasthoudt op elke ijzerhoudende ondergrond. Je koelkast, verwarming, magneetbord of magneetmuur krijgt een nieuwe functie! Het passe-partout heeft geen venster en daardoor behouden je foto's hun originele afwerking. Matte foto's blijven mat, glanzende foto's glanzend.

Fotostudio fotobox LED

Ben je op zoek naar een goedkope fotobox op LED verlichting? Deze fotostudio van GT Commerce leent zich daar perfect voor. De fotobox is op te vouwen en dus makkelijk op te bergen, en doet prima zijn werk voor productfotografie. Met deze goedkope fotobox op LED verlichting zijn de foto's zo gemaakt!

Kiki&Co Digitale Fotolijst

Leuk voor in de woonkamer! Deze digitale fotolijst van Kiki&Co geeft je de mogelijkheid om eenvoudig jouw foto's te laten weergeven. Deze Kiki&Co fotolijst heeft een HD-scherm van 10,1 inch (ca. 26 cm), is verkrijgbaar in meerdere kleuren en maakt verbinding met wifi. Zo kun je foto’s van vrienden en familie over de hele wereld ontvangen.

Camera schoudertas

Fotografeer je veel? Dan kan een schoudertas om een spiegelreflexcamera mee te nemen niet ontbreken! Naast schoudertas is deze cameratas ook makkelijk in de hand mee te nemen door het extra grote handvat aan de tas en de afneembare schouderband.

Henzo Lonzo fotoalbum

Wil je graag jouw herinneringen fysiek bewaren? Dan is dit fotoalbum ideaal. Geschikt om wel 210 foto's in te plakken. Henzo is een erkend en Nederlands bedrijf en staat bekend om zijn specialisme in dit soort producten. Pure kwaliteit!

Ben je op zoek naar meer cadeaus in het thema foto en video? Klik hier! Er is voor ieder wat wils.

Copyright © 2021 Inspiratie cadeaus.