Leuke cadeaus voor de boekenwurm

Gepubliceerd op
27 augustus 2021

Voor een boekenliefhebber is er niets fijners dan op de bank te kruipen met een goed boek en af te dwalen naar een andere wereld. Als je een cadeau zoekt voor een echte boekenwurm, kom je al snel uit op bijvoorbeeld een boekenbon. Maar er zijn ook andere leesgerelateerde cadeaus die je kunt geven. Wij hebben er een aantal voor je verzameld!

Leuke cadeaus en gadgets voor de boekenliefhebber

Luxe badrekje

Hét ideale cadeau voor zowel een badgenieter als boekenliefhebber. Met behulp van dit luxe badrekje kun je eindeloos genieten in bad en kun je eenvoudig jouw boek of e-reader plaatsen zonder dat deze nat wordt. Behalve een boekenstandaard heeft dit rekje ook een kaarsenhouder en 2 wijnglashouders om het badderen nog comfortabeler te maken.

Boekenlegger in de vorm van een lamp

Met een boekenlegger hoef je nooit meer minutenlang in een boek te bladeren om de bladzijde waar je gebleven was te vinden. Dat voorkomt van die lelijke ezelsoren en ze zijn er in alle vormen en maten te verkrijgen, zoals deze. De plastic lichtstraal leg je tussen de pagina's waar je bent gebleven. Zo hoef je nooit meer te zoeken en heb je een leuke gadget voor in de boekenkast.

Zwevende boekenplank

Met deze boekenplank lijkt het net alsof de boeken zweven. Een leuk cadeau voor de boekenwurm, of om te plaatsen in een werkkamer. Het monteren is eenvoudig. Je bevestigt het metalen plankje aan de muur. De omslag van het eerste boek klem je tussen de clip en daarboven leg je een stapeltje andere boeken. De plank kan tot maximaal 6kg houden.

Oplaadbaar USB leeslampje

Het fijne aan dit leeslampje is dat hij draadloos is en dat het een buigbare hals heeft. Zo kun je het led licht altijd naar de juiste richting laten schijnen. Ook prettig is dat je kunt kiezen uit 3 lichtstanden, van warm tot fel licht. Met de klem kun je het lampje overal aan vast maken. De oplaadbare batterij (USB kabel meegeleverd) gaat wel 60 uur mee. Tijd genoeg dus om je geliefde boek in 1 keer uit te lezen.

Boekensteun van olifanten

Deze zware jongens zullen grote, dikke boeken met gemak op hun plek houden. De twee boekensteunen in de vorm van grijze olifanten staan erg decoratief in de boekenkast of op de boekenplank. Perfect om cadeau te geven aan iemand die behalve van lezen ook erg van de Afrikaanse wildernis en/of olifanten houdt.

Kobo E-reader

Als je een mooi cadeau voor een boekenliefhebber zoekt, dan is deze e-reader van Kobo een uitstekend idee. Zeker wanneer zijn of haar boekenkast uitpuilt van de boeken. Met de e-reader kun je je boekenverzameling blijven uitbreiden zonder dat dit ruimte kost. Deze e-reader kan tot wel 6000 boeken opslaan. Handig voor onderweg, of om ruimte te besparen. Het beeld is rustgevend en leest zeer comfortabel. Het is eigenlijk net of je een papieren bladzijde voor je neus hebt.

Ben je er toch nog niet helemaal uit? Geen probleem. We hebben nog véél meer cadeaus om te bekijken voor de boekenliefhebber. Klik hier om naar het overzicht te gaan.

Copyright © 2021 Inspiratie cadeaus.