Leuke cadeaus voor de slaper

Gepubliceerd op
06 augustus 2021

We hebben allemaal wel een vriend of vriendin die niets liever doet dan slapen. Hun enige doel in het weekend is 'zo weinig mogelijk' en hun favoriete hobby is 'het laten staan van mijn baard'.

Als je een echte slaapliefhebber bent, is er dan ook niets lekkerders dan het ontvangen van cadeaus die te maken hebben met slapen om het jezelf nóg comfortabeler te maken. Wij hebben leuke cadeaus verzameld voor diegene waarvan slapen een hobby is geworden.

Onze cadeautips voor de slaapliefhebber

Philips Wake-up light

Met deze Wake-up light van Philips wordt je nog energieker wakker! Het bootst de natuurlijke zonsopgang na, door langzaam aan te gaan op jouw ingestelde tijd. Hierdoor wordt je meer ontspanner wakker. Je kunt deze Wake-up light ook als normale wekker gebruiken.

Qumax Massagekussen

Heb je vaak last van stress of spierpijn na een lange dag? Dan is dit Shiatsu massagekussen van Qumax precies wat je nodig bent. Dit massage kussen is elektrisch en werkt met 4 infrarood massagekoppen. De elastische band aan de achterkant maakt het zelfs mogelijk om deze te bevestigen aan jouw auto- of bureaustoel!

Novano Verzwaard Slaapmasker

Verbeter jouw slaaprust met dit verzwaarde slaapmasker van Novano. Door het gewicht van dit slaapmasker voel je een aangename druk op je hoofd waardoor je beter kunt slapen. Het is ideaal voor migraine-patienten of voor mensen met veel hoofdpijn. De druk van het nachtmasker voelt zeer aangenaam aan en zorgt voor de diepste ontspanning.

Satijnen Kussensloop

Wordt fris wakker met deze satijnen kussensloop! De kussensloop heeft een verzorgende werking voor huid en haar. Dit helpt bij het tegengaan van warrige haren, klitten of vettige huid. De satijnen kussensloop heeft van nature een verkoelende werking. Je zult minder snel gaan zweten in de nacht. Dit is ideaal voor warme slapers, vrouwen in de overgang en warme zomerdagen.

Slaapmasker met koptelefoon

Met deze hoofdband kun je bij het in slaap vallen comfortabel naar muziek of een luisterboek luisteren. Je kunt deze hoofdband ook gebruiken als slaapmasker, om zo licht tegen te gaan. Een perfect cadeau voor diegene die moeilijk in slaap komt of ervan houd met geluid te slapen.

De edele kunst van not giving a fuck

Graag even een stukje lezen voordat je gaat slapen? Dan is dit een echte aanrader. Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven.

Heb je nog niet gevonden waarnaar je zoekt? Geen probleem. We hebben genoeg cadeaus verzameld voor iedereen. Klik hier om naar het overzicht te gaan.

Copyright © 2021 Inspiratie cadeaus.